[English below]
Sinds een poosje gebruik ik OpenGTS om routes op te nemen (zie eerdere blog) en daarmee kan ik dus ook skeeler routes vastleggen. Leek me leuk om deze te delen met anderen en dat ga ik dus doen via m'n blog. In eerste instantie wilde ik alleen wat statische pagina's met de routes op internet zetten, maar het leek me uiteindelijk toch leuker als mensen ook commentaar kunnen toevoegen etc. En daar is een blog meer geschikt voor.

De blog entry die je nu leest bevat een overzicht van de routes die ik in de omgeving van Woerden rij.  Door op het skeelerwiel in een route te klikken, krijg je meer details over een route en van daaruit kun je weer doorklikken naar de route details.

I've been using OpenGTS for a while to track skeeler routes and it seemed like fin to share these using my blog. Advantage (compared to static HTML pages) is that you can leave comments and suggestions.

This blog entry provides and overview of all skeeler routes around Woerden, The Netherlands. Click on one of the skeelerwheels to get a description of the route and from thereon you can jump to the route details.

0 comments:

Post a Comment